Mezitli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2021 Teknofest Finalistleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dursun KILIÇ ile bir araya geldi.

Mezitli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2021 Teknofest Finalistleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dursun KILIÇ ile bir araya geldi.

13.10.2021 514

Türkiye'de Milli Teknolojinin gelişmesi konusunda kritik rol oynayan Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST'in dördüncüsü bu yıl İstanbul'da düzenlendi. Danışmanlığını Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenimiz Harun OKYAY 'ın yaptığı; Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerimizden Civan Zagros TURGUT, Yahya Kemal DİLER, İbrahim Emir Güler ve Gizem Nur TAŞYÜREK' in takım üyesi olduğu projemiz ile Teknofest 2021' de Çevre ve Enerji Teknolojileri kategorisinde finale kalarak okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz; 03 Ekim 2021 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dursun KILIÇ ile bir araya geldiler. 

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dursun KILIÇ TEKNOFEST 2021 finalinde yarışmaya hak kazanıp takımlarımızın bizleri gururlandırdıklarını söyleyip, teknolojinin ve projelerin önemine değinerek emeği geçen okul idarecilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerimizi tebrik etti ve öğrencilerimize hediyelerini verip önümüzdeki yıl Samsun'da gerçekleşecek olan TEKNOFEST'e daha çok takımla katılmayı ümit ettiğini dile getirip yapılacak çalışmalar için şimdiden başarılar diledi.

Ayrıca yarışmaya katılan öğrencilerimiz TEKNOFEST 2021'de yaşadıkları deneyimleri, duyguları ve düşünceleri paylaşıp orada olmanın verdiği gurur ve mutluluktan bahsettiler.

 Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesi haberi için tıklayınız.

13-10-202113-10-2021