eTwinning  Entrepreneurial Career Workshop projesi öğrencilerine sertifikaları verildi.

eTwinning Entrepreneurial Career Workshop projesi öğrencilerine sertifikaları verildi.

11.06.2021 263

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Selda ÇETİNKIRAN ve Bilişim Teknolojileri Alanında okuyan 6 öğrencinin katılımıyla  eTwinning "Entrepreneurial Career Workshop" projesi çalışmalarını tamamladı.  Proje Türkiye, Portekiz, Hırvatistan, Romanyave Litvanya ortaklı meslek lisesinde çalışan 18  öğretmen ve meslek liselerinde öğrenim görmekte olan 129 öğrencinin katılımıyla yürütülmüştür.

Projede; Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve  meslek lisesi farklı alanlarda öğrenim gören  öğrencilerin ulusal ve uluslararası yetkinliklere, mesleki etik değerlere ve mesleki değerlere saygılı, yenilikçi ve üretken bireyler olarak  gelişimine katkıda bulunması,  kişisel ve mesleki becerileri artırması  amaçlanmıştır. Yeni çağ becerileri kazandırmanın ve tasarım odaklı düşünmenin yanı sıra meslek etiği, dayanışma, iş sağlığı ve güvenliği, girişimci fikirler, iş kurma ve iş yapış biçimleri konularında da etkinlikler yapılmıştır. Proje süresince öğrencilerin web 2.0 araçlarını kullanmaları desteklenmiş ve bu kazanımlar doğrultusunda etkinlikler gerçekleştiriliştir. Öğrencilerimiz farklı kültürden insanlar tanıyıp, onlarla iletişim içerisnde olarak; sosyal kültürel farkındalık kazanmış, yabancı dil becerilerini arttırmışlardır. Ayrıca işbirliği ve takım çalışmaları ile paylaşımcı bir öğrenme ortamında ortak ürünler oluşturulmuştur.

Projeyi özveri ile tamamlayan öğrencilerimize sertifikaları verilmiştir. 11-06-2021