BESLENME DOSTU OKUL  OLARAK NELER YAPTIK?

BESLENME DOSTU OKUL OLARAK NELER YAPTIK?

20.06.2023 233

BESLENME DOSTU OKUL

OLARAK

NELER YAPTIK?

20-06-2023

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında sağlıklı yaşamı ve fiziksel aktiviteyi desteklemek, sağlığı geliştirmek adına yapılan protokol gereği okulumuzun da 2019 yılında sertifikasını almaya hak kazandığı Belenme Dostu Okul Programı çerçevesinde Okul Sağlığı Yönetin Ekibimiz sorumlu idarecimiz Can BAŞYİĞİT,Okul Rehber Öğretmeni ve Psikolojik Danışmanımız  Serhat Zeki SOYALDIN,Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kemal ÖNDERÖZ,Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Taşkın SAYGIN ve İngilizce Öğretmenimiz Sevgi TEPE,Temsilci Velimiz Ayşe KOCABAŞ ve Temsilci Öğrencimiz Kevser DEVECİ tarafından yapılan plan çerçevesinde yıl boyunca bir dizi etkinliklerde  bulunuldu,Beslenme Dostu Okul panosu her konuya ilişkin olarak hazırlandı,ilgili afiş ve yazılar tüm paydaşların görebileceği yerlere asıldı.

Belenme Dostu Okul Programı çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz diğer etkinlikleri görmek için aşağıdaki linke tıklayınız

Beslenme Dostu Okul Programı Etkinliklerimiz