Tübitak Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması Finallerindeyiz!!!

27.12.2022 299

MEB ile TÜBİTAK iş birliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması'nın finaline Okulumuz Bilişim Bölümü öğretmenlerinden Çİğdem YETER Ve Bilişim Teknolojileri Alanı 11 AMBA sınıdı öğrencimiz Faisal S.A.ABULHATAL' ın yapmış olduları proje ile 26-29 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek Finallere katılmaya hak kazanmışlardır. Başarılarından dolayı öğretmenimizi ve öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

27-12-202227-12-2022