Mezitli Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, hünerlerini sergilediler

Mezitli Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, hünerlerini sergilediler

Mezitli Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, hünerlerini sergilediler

06.06.2022 873


Okulumuzda Sosyal Uyum Projesi kapsamında düzenlenen yılsonu balosunda Öğrenciler, resim- müzik ve şiir etkinliğinde hünerlerini sergilediler.

Düzenlenen etkinliğe Okul Müdürü Ali Naki Ulutaş'ın ev sahipliğinde Mezitli İlçe Kaymakamı Ahmet Eroğlu, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, Okulun Müdür Yardımcıları Muammer Şimşek ve Can Başyiğit de katılım sağladı.Aynı zamanda Yenişehir Belediyesi Yaşam Gönüllüleri Kurucusu Ayten Aslankan ve Yaşam Gönüllüleri Kurucusu üyeleri de katılım sağlayarak, organizasyonun mimarisi olan ve Okulun Resim Öğretmeni Hacer Fındık ile ortak proje geliştirme konusunda karar aldılar.

06-06-202206-06-2022

 

Öte yandan Okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından sergilenen eserleri hayranlıkla izleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan "Kadın" portre temalı resim hakkında bilgi alarak sergiyi gezdi. Ardından Kardeş okul Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Hüseyin Balta, çello ve kemanıyla öğrencilere eşlik ederek, hayranlık uyandıran dakikalar yaşatması dikkat çekti.

06-06-2022

 

 

 

 

Ata Müzik kurucusu Engin Ataoğlu ve ekibi de etkinliğe türküleri ile katılarak hareketli dakikalar yaşattı. Aynı zamanda Emekli öğretmen Ali Diyaroğlu, Nazım Hikmetten okuduğu "Yaşamaya Dair" adlı şiir ile büyük hayranlık uyandırdı. 

Okulun yetenekli öğrencilerini, atölyesinde sanatla buluşturarak yeteneklerini gün yüzüne çıkaran Resim öğretmeni Hacer Fındık, şiirleri ile duygusal anlar yaşatan tarih öğretmeni Ebru Bahar Demirkülü, gitarı ile eşlik eden Özel Eğitim Öğretmeni Tülay Çelik, ses sisteminde destek sunan elektrik öğretmeni Durdu Çekiç katkılarını sundular.

06-06-2022

 

 

 

 

Okul eski çalışanlarından gönüllü hizmet veren Necati Budak, Yeşim Karaoğlan, Saliha Kaya'da etkinliğe destek sunmaları etkinliğin başarısında önemli aktörler oldular.