Bilişim Teknolojileri Alanı Öğrencilerine Seminer Verildi.

21.10.2021 690

21.10.2021 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda, okul- sanayii işbirliği çerçevesinde Mersin Teknoparkta bir Yazılım Firmasının Genel Müdürü ve yazılım uzmanı olan Mustafa ÜNAL tarafından Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerine yönelik seminer verildi.

Seminerde Mustafa ÜNAL bilişim teknolojilerinin alanındaki alt meslek grupları, mezuniyet sonrası iş imkanları, mezun öğrencilerden beklenen bilgi birikimleri, günümüzde yaygın olarak kullanılan programlama dilleri, staj ve işletmelerde beceri eğitimine alınacak öğrencilerde aranan kriterler gibi konularda öğrencilerimizle hoş bir sohbet tadında seminer düzenlendi.

Öğrencilerimiz merak ettikleri soruları yöneltme ve cevaplarını bulma şansı yakaladılar.  Öğrencilerimiz, Mersin Teknoparktaki firmaların çalışma alanları konusunda bilgi edindi.

Öğrencilerimizin gelişimine katkı sağladığı için Mustafa ÜNAL'a teşekkür ederiz.

21-10-202121-10-202121-10-2021